Den otevřených dveří

Den otevřených dveří na Gymnáziu Polička

Pro zájemce o čtyřleté a osmileté studium a také pro všechny, kteří si chtějí naši školu prohlédnout, připravujeme na čtvrtek 7. prosince 2023 den otevřených dveří. Od 14 do 17 hodin budete moci zjistit nejenom to, jak to u nás vypadá, ale především si prostřednictvím různých aktivit uděláte představu, jaké to je studovat na gymnáziu v Poličce.

Připraveny pro vás budou mimo jiné pokusy v laboratořích chemie, biologie a fyziky. Seznámíte se s tím, jak u nás vypadá výuka jednotlivých předmětů, představíme vám projekty a zajímavé aktivity, kterým se u nás studenti věnují. Čeká na vás kavárna, vystoupení pěveckého sboru, doprovodné výstavy a mnoho dalších zajímavých aktivit.

Pro zájemce o studium budou připraveny informace o přijímačkách nanečisto a přípravných kurzech, jejichž registrace bude spuštěna právě v den otevřených dveří. S ohledem na změny v přijímacím řízení vás seznámíme s tím, jaké novinky avizovaná změna přináší a na co je dobré pamatovat. K dispozici vám budeme pro vaše dotazy a vše, co vás v souvislosti se studiem na našem gymnáziu bude zajímat.

Průběžné informace o tom, na co se při dni otevřených dveří můžete těšit, budeme postupně publikovat v události na našem facebooku.

Srdečně všechny zveme a těšíme se na setkání.