Úspěch v krajském kole ve volejbale ŠŠ

Dne 14. 12. 2017 se naše škola po delší době zúčastnila krajského kola ve volejbale SŠ ve Slatiňanech v kategorii dívek. Po zaslouženém postupu z okresního kola, které se konalo tradičně u nás na hale dne 5. 12. 2017, jsme získali dvě povinná vítězství, ale na vítězky z České Třebové nám naše výkony bohužel nestačily. Přesto i konečné 2. místo v kraji je určitě úspěchem a všem hráčkám patří dík, samozřejmě i těm, které nemohly do krajského kola jet s námi. Každý zápas je zkušenost, a tu můžeme využít zase někdy příště. Tak doufejme, že příště bude pro nás brzy, třeba zase za rok.

Sestava: Karolína Dvořáková, Kateřina Lidmilová, Michaela Svobodová, Tereza Tutková, Šárka Kučerová, Anežka Korábová, Vendula Korábová, Veronika Kysilková, Markéta Štejdířová  (okr. kolo), Michaela Štejdířová (okr. kolo), Marie Dvořáková (okr. kolo)

Výsledky krajského kola

Výsledky okresního kola

Svoje volejbalové zkušenosti sbírali také naši chlapci, kterým se nepodařilo postoupit z okresního kola dále. Na úrovni okresu skončili na třetím místě. U nich je třeba ocenit bojovnost a chuť hrát, i když spousta volejbalových dovedností ještě chybí.

Sestava: Vít Leinweber, Luboš Bárta, Matěj Kysilka, Jan Pospíšil, Filip Tichý, Štěpán Pejchar, Jan Cihlář, Ondřej Češka

Výsledky okresního kola