Úspěch našich studentů v okresním kole Odznaku všestrannosti Sazka olympijského víceboje

I v letošním roce se naši studenti zúčastnili Odznaku všestrannosti Sazka olympijského víceboje a opět se ukázalo, že jejich zdatnost je výborná. Okresní kolo se konalo 3. 4. 2019 v Moravské Třebové a soutěžilo se v následujících 5 disciplínách: hod medicinbalem, trojskok z místa, skoky přes švihalo/2 min, kliky/2 min a alternativní disciplína (výběr: driblink/2 min nebo běh na 1000m). (číst dál)

Svými skvělými výkony si družstvo „vydřelo“ krásné třetí místo a do školy přivezlo zajímavý dřevěný pohár. Do krajského kola sice přímo postupují jen první dvě družstva, ale doufáme, že budeme mezi dalšími družstvy, která postupují na základě dosažených bodů. A pokud by se to náhodou nepodařilo, budou nás moci reprezentovat tito jednotlivci, kteří si svými výkony v příslušných věkových kategoriích zajistili účast v krajském kole:

Samuel Šafář (2. místo); Jan Valouch (4. místo), Michaela Cihlářová (4. místo), Barbora Štěpánková (5. místo). Celkové výsledky.

Na závěr bych chtěla zdůraznit, že tyto krásné dřevěné medaile opravdu nebyly zadarmo! Letos jsem se totiž odhodlala podpořit studenty svou aktivní účastí ve víceboji a vyzkoušet si, jaké to je. A věřte, že absolvování těchto pěti disciplín v jednom dni není opravdu žádný med! Všem zúčastněným studentům proto patří velké poděkování za obrovské nasazení a skvělou reprezentaci školy!

Naši školu reprezentovali:

– za družstvo:

dívky: Michaela Cihlářová (2.P), Barbora Štěpánková (2.P), Lucie Ptáčková  (2.P), Klára Machková  (3.P)

chlapci: Samuel Šafář (1.P), Jakub Jelínek (1.P), Jan Vraspír (2.P), Jan Valouch (3.P)

– za jednotlivce: František Jána (3.P)