Projekt Pohni se uzavřen. Bude mít pokračování? Doufejme, že ano.

Projekt Pohni se byl ke dni 15. 11. ukončen a hned ve středu 18. 11. došlo za účasti pana ředitele Josefa Dvořáka, pana učitele Ladislava Krále a pana Martina Klepárníka k předání nasbírané částky v podobě šeku v celkové výši 11 310 Kč před budovou Charity Polička.

Do tohoto sportovně a charitativně zaměřeného projektu se zapojilo 112 studentů a 10 učitelů a díky svým sportovním příspěvkům nasbírali výše uvedenou částku. Všem zúčastněným do projektu ještě i tímto způsobem děkujeme (číst dál).

Aby vaše propojení s projektem bylo úplné, máte možnost vyjádřit se pomocí dotazníku (bude vám zaslán později a je dobrovolný), do kterých oblastí v rámci místní charity by dané prostředky mohly směřovat. Poděkování navíc patří pravidelným přispěvatelům do projektu, patřili mezi ně: Klaudie Matoušková, Aneta Kastnerová, Kateřina Dědičová, Kateřina Kusá, Simona Válková, Jáchym Švejda, Atila Beneš, Samuel Šafář, Jáchym Chadima, Adam Tichý, Jakub Adamec, Stanislav Grubhoffer, Jiří Tůma, Martin Krčil, Tomáš Svoboda, Lota Kučerová, Karolína Kršková, Kristýna Bladnová, Adéla Grubhofferová, Barbora Košňarová, Kateřina Doskočilová, Martina Macháčková, Tereza Tocháčková, Richard Vrátný, Adam Sodomka, Filip Večeřa, Filip Fejt, Filip Boštík, Martina Pokludová, Marie Mourová, Kateřina Pešavová a spousta dalších.

Přemýšlíme nad dalším pokračováním podobného projektu, zaslané příspěvky z tohoto týdne bychom automaticky převedli právě sem. V tuto chvíli řešíme způsob financování, provedení a cílenost nového projektu třeba už na konkrétního člověka, kterému by finanční částka pomohla. V této souvislosti se obracíme i na vás, zda nemáte tip na nějakou osobu (např. se zdravotním hendikepem, popř. s náhlou změnou životní situace atd.), případně s jakýmkoli nápadem, kam by mohly tentokrát peníze putovat. Pokud ano, napište, prosím, do chatu vašemu učiteli tělesné výchovy, a to nejpozději do 27.11. Rádi bychom nový projekt rozběhli v průběhu prosince. Doufáme, že nám v tom opět pomůžete.